Garantie / Retour / Ruilen


Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Enigwinkeltje.nl
geretourneerd worden.Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat u bij het retourneren controleert of u het volledig terugstuurt.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@enigwinkeltje.nl.Wij zenden u dan een e-mail met de retourgegevens. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten
mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ook kunt u het formulier Herroepingsrecht invullen hetgeen u hieronder kunt downloaden.
U kunt het te retourneren artikel verzenden naar Enigwinkeltje.nl, Aalsmeerderweg 283-38 te 1432 CN Aalsmeer.
Hier worden vanzelfsprekend geen extra kosten voor gerekend.

Uitzonderingen retourneren
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
b. die door Enigwinkeltje.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument of speciaal besteld, normaal niet in het assortiment opgenomen, zijn voor de consument.
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Klachtenregeling:
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@enigwinkeltje.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven:
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie
Enigwinkeltje.nl geeft garantie op de geleverde artikelen volgens de Algemene Voorwaarden artikel 10
Conformiteit en Garantie
Enigwinkeltje.nl staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke
bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat Enigwinkeltje.nl er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
Een door Enigwinkeltje.nl, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 4 weken na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
De garantietermijn van Enigwinkeltje.nl komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Enigwinkeltje.nl is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten
aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.
De garantie geldt niet indien:
De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van Enigwinkeltje.nl en/of op de verpakking behandeld zijn;
De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

U dient meteen na ontvangst te melden indien u een defect artikel ontvangt, wij zullen dan met u bespreken hoe wij het probleem gaan oplossen.

Retouradres per PostNL:
Enigwinkeltje.nl DWRP
Retouren
Aalsmeerderweg 283-38
1432 CN Aalsmeer

e-mail: info@enigwinkeltje.nl
Telefoon: 06 33 614 264

KVK 61821853
BTW NL036999532B02Voor retour sturen (Herroepingsrecht) vul het onderstaande formulier in:

Formulier "Retour zenden".